Ma ke ʻano he ʻoihana e hana i ka e-bike, he mea nui ka mana o ka maikaʻi.

ʻO ka mea mua, nānā kā mākou poʻe limahana i nā pahu kaʻa uila i hoʻoiho ʻole ʻia.A laila e hoʻopaʻa paʻa ʻia ke kaʻa paikikala uila i hoʻopaʻa ʻia i kahi kumu hiki ke hoʻololi ʻia ma luna o ka papa hana me ka lubricant i hoʻopili ʻia i kēlā me kēia hui.

775766439985572239

ʻO ka lua, e hāmare i nā hono i luna a i lalo i loko o ka paipu luna o ke kiʻi a hoʻokomo i ke kumu i loko.A laila, hoʻopili ʻia ka ʻōpala mua i ke kumu a hoʻopaʻa ʻia ka pahu lima i ke kumu me kahi mika LED ma luna.

ʻO ke kolu, e hoʻopaʻa i ke kaula ma ka pā me nā kaula.

ʻO ka hā, no ka paikikala uila, ʻo nā kaʻa ka mea nui a mākou e hoʻomākaukau ai i nā huila e hoʻopili ai.Hoʻokomo ka poʻe hana i ka kaʻa uila E-bike i loko o ia me nā pahu bolt-on i loaʻa kahi throttle, ka wikiwiki.E hoʻohana i nā bolts e hoʻopaʻa i ka mea hoʻoponopono wikiwiki i ke kiʻi o ke kaʻa ma luna o ke kaulahao.

ʻO ka lima, e hoʻoponopono i ka ʻōnaehana holo wāwae holoʻokoʻa i ke kiʻi.A e ho'āʻo i ka holo mālie ʻana o ke kaʻa uila.

ʻO ke ono, hoʻohui mākou i ka pākaukau i ka mea hoʻokele wikiwiki a me ka throttle.E hoʻohana i ka lakohana e hoʻopili i ka pākaukau i ke kiʻi a e hoʻokuʻi iā ia me ke kaula.

ʻEhiku, e hoʻopili i nā ʻāpana uila ʻē aʻe a kau i ka uila e nānā i kā lākou hana me nā mea hana ʻoihana.

179627396370144344

ʻO ka hope, hoʻopiha ʻia nā kukui LED mua, nā mea hoʻomanaʻo, nā noho lio me ke kaʻa uila i loko o ka pahu.

ʻO ka hope, hana kā mākou mea hoʻoponopono maikaʻi i ka nānā maikaʻi o kēlā me kēia kaʻa ma mua o ka hoʻouna ʻana.Hoʻomaopopo mākou ʻaʻohe hemahema o nā kaʻa uila i hoʻopau ʻia, a me ka hana, ka pane ʻana, ka hoʻomanawanui koʻikoʻi o kā mākou mau kaʻa.Ma hope o ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā paikikala i hui maikaʻi ʻia, a laila hoʻokomo kā mākou limahana iā lākou i loko o nā pahu hoʻouna me nā uhi plastik mānoanoa a palupalu e pale i kā mākou mau kaʻa mai ka extrusion kino.

 

 

 

 


Ka manawa hoʻouna: ʻAuk-06-2020