Myrtle Beach, South Carolina (WBTW) - Ua noi ʻo NAACP i ka ʻaha e hoʻololi i ka hoʻoholo ʻana o ka hoʻopiʻi ʻana o ka hui e kūʻē i ke kūlanakauhale ʻo Myrtle Beach e pale aku i ke kūlanakauhale mai ka hoʻohana ʻana i nā apo kaʻa i nā hanana e hiki mai ana.
Ua waiho ʻia ke noi i ka ʻAha Apana ʻAmelika no ka Apana o Florence, South Carolina i ka lā 22 o Dekemaba.Hoʻoikaika, akā e hana like ke kūlanakauhale.Inā ʻaʻole ʻoe e noʻonoʻo i ka lāhui.
Ke manaʻoʻiʻo nei ke koi hou e pili ana nā manaʻo lāhui i nā hoʻolālā hana o ka wā e hiki mai ana, a e hoʻomau ʻia ka hoʻolālā like.
ʻO ka pāpā e pāpā aku i ke kūlanakauhale mai ka "hoʻomau i ke komo ʻana i nā ʻano paʻakikī o ka hana hoʻokae" a "pale i ka hana hoʻokae mai ka hoʻi hou ʻana i ka wā e hiki mai ana."
He kuleana ko NAACP e noi aku i ka palapala kauoha no ka mea, ua ʻike ke kiure i nā manaʻo lāhui i ka papahana “Black Bike Week” o ke kūlanakauhale ma ke noi.
Ua hoʻopiʻi ka lālā kūloko o NAACP i kahi hoʻopiʻi hoʻokae lāhui, e hoʻopiʻi ana i ke kūlanakauhale a me nā mākaʻi no ka hoʻokae ʻana i ka poʻe mākaʻikaʻi ʻAmelika-ʻAmelika.
Ua ʻōlelo ka hui ua kūʻē ʻia ka "Black Bike Week" a ua hoʻokaʻawale ʻia, a ua mālama ʻia ʻo ia mai ka Halley Week, kahi hanana makahiki ma ia wahi.
Ua ʻōlelo ka hoʻopiʻi: "ʻAʻole i hoʻokō ke kūlanakauhale i kahi hoʻolālā kaʻa kaʻa no Harley Week, a hiki i nā poʻe keʻokeʻo ke hele ma ke kahakai ʻo Myrtle Beach e like me nā lā ʻē aʻe o ka makahiki."
No ka laʻana, ʻaʻole i hoʻokō ke kūlanakauhale i kahi hoʻolālā kaʻa kaʻa no Halley Week.Eia nō naʻe, i ka wā o ka "Black Bicycle Week", ua hoʻemi pinepine ʻia ʻo Ocean Avenue i kahi ala hoʻokahi ala.ʻO nā kaʻa kaʻa a pau e komo ana i Ocean Drive e koi ʻia e komo i ka loop 23-mile me hoʻokahi wale nō puka.
Kuleana kope 2021 Nexstar Inc. Ua mālama ʻia nā kuleana āpau.Mai hoʻolaha, hoʻolaha, hoʻololi a hāʻawi hou i kēia mea.
ʻO Myrtle Beach, South Carolina (WBTW)-Ua ʻōlelo ka Myrtle Beach Regional Chamber of Commerce e lilo ʻo 2020 i mea piʻi a i lalo no ka ʻoihana mākaʻikaʻi.
"ʻOiaʻiʻo, hoʻomaka mākou e huli i luna i 2020, a maikaʻi loa kēia makahiki.I Ianuali a me Pepeluali, ʻoi aku ka nui o kā mākou noho ʻana ma mua o 2019, no laila ke kakali nei mākou i kahi makahiki maikaʻi a ʻoiaʻiʻo hoʻi nā hoʻololi āpau i hana ʻia ma Malaki."Ua ʻōlelo ʻo Karen Riordan, Pelekikena a me Luna Nui o ka Myrtle Beach Chamber of Commerce.
Conway, South Carolina (WBTW)-E like me ka lua o ka hoʻopiʻi kūʻē i ka wahi, ua ʻike nā Kula Kalana ʻo Horry i ka ʻona ʻona i nā kula he nui, akā ʻaʻole i hoʻoholo koke i ka pilikia.Akā, ua uhi ia wahi a hiki i nā haumāna a me nā kumu ke maʻi.
Horry County, South Carolina (WBTW)-Ua hoʻolaha nā luna o ka Apana Kula ʻo Horry County e hoʻokuʻu ʻia nā pāʻani haʻuki hoʻoilo a hiki i Ianuali 19.


Ka manawa hoʻouna: Jan-04-2021